Otthonok és kertek

A lakberendezés világa

Kóta Melinda blogger vagyok. Az otthon szépsége facebook oldalamat 2012-ben alapítottam a lakberendező iskola megkezdésével egy időben. A blogírást 4 éve kezdtem, miután több design témájú cikkem megjelent egy szombathelyi magazinban.

Már kislányként szívesen bámultam a régi és az új házakat a berendezéseikkel együtt. A rajzolás, a zenélés, valamint a barangolás is apró korom óta az életem része. 7 évesen kezdtem zongorázni. A fotózás 5 éve a hobbim. A rajzolás pedig kisiskolásként már az egyik kedvenc szabadidős tevékenységem volt.

TOVÁBB OLVASOM

LEVENDULA ÉS NAPSÜTÉS A FRANCIA VIDÉK HANGULATA

Mostanában szinte tavasz van február első napjaiban. A simogató napsütés a francia vidéket idézi fel Provence hangulatával. A nyugtató, békés tájak barangolásra és pihenésre hívnak.

A francia vidék hangulatát mi, magyar emberek is sokan kedveljük. Szinte mindennapi kifejezéssé vált 'A magyar Provence'. A levendula hasznosítása, valamint a növényhez és a country stílushoz kapcsolódó design vitathatatlanul elbűvölő.

TOVÁBB OLVASOM

MESÉS ÁRNYALATOK A KONYHÁBAN

A pasztell és a harsány színek a napsütéssel barátságossá varázsolják a téli napjainkat is. Az otthonunk helyiségeiben a hangulatot könnyen felfrissíthetjük apróságokkal.

A szüret, a befőttek, a zamatos borok készítésének időszaka már elmúlt, azonban ezt a légkört a konyhánkban is megjeleníthetjük a színek alkalmazásával. Egy könnyed, frissítő falfestés, a régi bútordarabjaink átszínezése, vagy akár egy konyhapult elkészítése is egészen új stílust adhat a környezetünknek.

TOVÁBB OLVASOM

CSODASZÉP ZÖLD OTTHON HARMÓNIÁBAN A TERMÉSZETTEL

A természet pihentető közelsége minden évszakban fontos. A zöld szín különböző árnyalatai nyugalmat jelenítenek meg, valamint emlékeztetnek minket a körülöttünk lévő gyönyörű élővilágra is.

A természetközeli hangulat kialakítása erős, harsány színekkel átgondolt tervezést igényel. A fények iránya, az árnyékolás, és a helyiségek fekvése is olyan meghatározó tényező, ami alakítja a komfortérzetet. Mindezeket figyelembe véve egy zöld ház csodaszép látvány.

TOVÁBB OLVASOM

GYÖNYÖRŰ NAPPALIK VILÁGOS ÁRNYALATBAN

A kicsi lakások titka a praktikus és a kreatív berendezésben rejtőzik. A világos árnyalatok egy apró helyiségben is tágítják a teret.

A bükk színű kiegészítők kitűnően mutatnak a fehér, a beige, valamint a vajszín mellett. A zöld növények feldobják a visszafogottságot, a harsány színű kiegészítők pedig élénkítő hatásukkal vidámságot jelenítenek meg.

TOVÁBB OLVASOM

AZ OTTHON SZÉPSÉGE - OTTHONOK, ÉTELEK, KIRÁNDULÁSOK
Minden jog fenntartva 2021
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el